Zweedse massage
 
 
Is in het westen wel zo'n beetje de bekendste massagevorm. In de eerste helft van de achttiende eeuw werd deze vorm ontwikkeld door de Zweed Per Henrik Ling.
Op z'n Zweeds maak je langzame, glijdende bewegingen, kneed je en wrijf je, gewoonlijk met de bloedstroom mee richting hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. 
De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren en de spierfunctie verbeteren.  Hierdoor is een totale ontspanning van het lichaam mogelijk.

Massage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 35.00€
Volledige lichaamsmassage 1 uur 60.00€
 


 
Hotstonemassage
 
 
 
 
Met warme basaltstenen, stimuleert de orgaanfuncties .
De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de therapeut ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.
 
Hotstonemassage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 35.00€
Volledige hotstonemassage 1 uur 60.00€


 
Candlemassage
 
Gebeurt met warme was .
Zoals op z'n Zweeds maak je langzame, glijdende bewegingen, kneed je en wrijf je, gewoonlijk met de bloedstroom mee richting hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.
De masseur behandelt verschillende spieren en spiergroepen, waardoor de doorbloeding van de weefsels verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd en de stofwisseling van de spieren en de spierfunctie verbeteren. Hierdoor is een totale ontspanning van het lichaam mogelijk. De warmte van de was geeft een extra dimensie aan deze massage .

Massage van rug , nek ,bips en benen 1/2 uur 35.00€
Volledige lichaamsmassage 1 uur 60.00€